Film i TV

BIVŠA VEZA SANJE VUČIĆ JE BILA KOBNA ZA NJU: Pala u depresiju, pa zatražila stručnu pomoć

Pjevačica Sanja Vučić je u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović”, koja će tek biti emitovana na programu TV Blic, u potpunosti ogolila dušu.

Sanja Vučić - Screenshot

Pjevačica je, između ostalog, otkrila da joj je otac preminuo prije nekoliko godina, te da joj je mama je bila i “otac i majka” u dosta navrata.

Bivša članica grupe Hurricane priznala je da je u prošlosti imala krupan problem koji je naročito do izražaja došao tokom ljubavne veze i nakon nje.

-Poslije godinu dana te veze, koja je bila isto u neku ruku kobna po mene i malo je rečeno turbulentna, onda sam počela da ispoljavam baš te neke vidove depresivnog ponašanja – priznala je Sanja u emisiji, uz napomenu da je kasnije potražila i stručnu pomoć, piše Express.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh