Film i TV

“Čula sam se sa Anom” – Marija otkrila da je sklopila dogovor sa Ćurčićevom vezano za tužbe protiv zadrugara

Miljanina majka oplela po Kačavendi.

Marija Kulić se oglasila na svom Tiktok profilu odžavši lajv. Ona je žestoko napala pojedine učesnike Elite.

Posebno je žestoka bila prema Mileni Kačavendi.

– Kačavenda je takav manipulator, jedno đubre, jedan ološ. Ne mogu da je nazovem ženom, već trandžom. Muž joj je mafijaš, pa i ona glumi mafijašicu. Zamisli 26 godina da se družiš sa prijateljicom, a posle toliko da je pljuješ? Ona je želela da sa 50 godina postane poznata da je narod sluša. Ja ne znam šta je ženam u tim godinama. Mogu da razumem da je devojka željna popularnosti, ali sredovečna žena da bude poznata. Ja sma ulazila u rijaliti, ali samo zbog para. Ona je ušla da joj se narod divi, ali ko će njoj da se divi? Nju će da pljuju. Ima da je psuju i da je vređaju kad izađe. Ona čepi tamo noge, ona se sunča, boga ti, pa se raščerečila. Ja sam sigurna da je uzela novac od Ane – smatra Marija.

A onda je otkrila da se čula sa Anom i da će tužiti zadrugare

– Sa Anom sam se čula dva puta. Njoj sam rekla da ćemo da živimo od tužbi koje ćemo da dobijemo protiv pojedinih učesnika Elite. Ona nema šta da se pravda. Onaj ko voli Anu ima da je podrži po svaku cenu. A oni koji je mrze će uvek da joj zameraju. Rekla sam joj da nema potrebe da ide po emisijama tamo da ti svaka suša postavlja pitanje. Žena sa svojim životom ima pravo da radi šta hoće. Deca su joj velika – smatra Marija, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh