Film i TV

Jennifer Lopez u izazovnoj kombinaciji privlačila poglede: Asimetrični dekolte u prvom planu

Popularna JLo na Instagramu se pohvalila nizom fotografija upečatljive modne kombinacije koju je nosila na zabavi u Beverly Hillsu.

Jennifer Lopez - Instagram

Jennifer Lopez prisustvovala je zabavi Neimana Marcusa održanoj u čast Daniela Roseberryja iz Schiaparellija, gdje je nosila upečatljivu haljinu ove modne kuće iz kolekcije za jesen 2023.godine.

Lopez se pojavila u haljini boje šampanjca bez naramenica, koja je imala asimetričan dekolte, dok se donji dio sastojao od lepršave drapirane tkanine s naborima na desnom boku.

Lopez je elegantnoj odjeći dodala niz Schiaparelli komada nakita, uključujući zlatni broš na boku, nadrealističke naušnice u obliku oka ukrašene kristalima, masivni prsten i neobične zlatne sunčane naočala. Upotpunila je izgled zlatnim štiklama.

Ranije ovog mjeseca, glumica se pojavila u još jednoj upečatljivoj kombinaciji komada brenda Schiaparelli, podijelivši niz fotografija ovog outfita na Instagramu.

Njena odjeća se sastojala od bijele košulje s dugim rukavima i okruglim zlatnim dugmadima, zlatnim štiklama Dolce & Gabbana i skulpturalnom metalik torbom brenda Cult Gaia. prenosi klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh