Film i TV

KRILA OD SVIH: Evo od čega zapravo boluje Aneli Ahmić

Učesnice “Elite” Milica Veličković i Bojana Pavlović sjedjele su u dvorištu, daleko od očju ostalih i razgovarale o ukućanima, te tom prilikom otkrile da njihova cimerka, starleta Aneli Ahmić, boluje od aksioznosti.

Aneli Ahmić - screenshot

Naime, kako se saznalo, Ahmić vodi žestoku borbu sa anksioznošću, ali ne želi da se to sazna u javnosti, kako ne bi ispala žrtva u očima javnosti.

– Ja ne mogu da budem dobra sa Miljanom zbog Teodore Delić, niti me zanima ko je s kim dobar, zabole me ku*ac! Ja imam ljude koje gotivim po svom ličnom nahođenju. Krivo mi je što sam na početku isprozivala Aneli, bilo mi je baš žao. Aneli ima aksioznost, je*ote – otkrila je Milica.

– Da, to je opasno – istakla je Bojana.

– Da sam znala da je tako, ne bih nikad to uradila. Ja brzo zavolim ljude i za svakog poogriješim u procjeni, imam taj “talenat” – kazala je Veličković.

– Vidjela sam neke stvari po kući, ja ne volim to ponašanje i onda sve što kažem bude tako, sve dođe na svoje – rekla je Bojana.

– Sigurno tuđe ratove voditi neću – zaključila je Milica, piše exspress.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh