Film i TV

EVO KAKO JE ANELI IZGLEDALA PRE OPERACIJA: Potpuna transformacija zadrugarke, dug spisak korekcija!

Apsolutno neprepoznatljiva!

Aneli Ahmić - screenshot

Nije tajna, a ni retkost da su se brojni učesnici rijalitija “Elita” u nekom trenutku života podvrgnuli estetskim zahvatima raznih varijacija – od grudi, zadnjice, pa i do kompletnog lica, piše Srbija danas.

Rijaliti zvezda, Aneli Ahmić, nije izuzetak, a njene slike iz prošlosti osvanule su na jednom od profila na društvenoj mreži Instagram i šokirale sve.

Aneli je poput mnogih devojaka iz “Zadruge” i “Elite” evidentno radila na svom izgledu, a osim što joj telo krase razne tetovaže, vidne su i brojne estetske korekcije na njenom licu i telu.

Osim grudi, učesnica je vidno operisala usne i nos, ali i neke sitnije stvari poput obrva.

Da podsetimo, Aneli je na samom početku svog učešća u rijalitiju privukla pažnju svih kada je ispričala da ju je muž prevario sa starletom i bivšom zadrugarkom, Stanijom Dobrojević, i ostavio zbog nje. Međutim, njen izgled je pored skandala bio veliki razlog njene popularnosti u čuvenom šou programu.


Skandal koji se tiče ljubavnog trougla “Stanija – Asmin – Aneli” i dalje je aktuelan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh