Film i TV

DUŠKO TOŠIĆ NAVODNO IMA NOVU DJEVOJKU? Više se ne kriju, riječ je o OVOJ prelijepoj pjevačici!

Kako srbijanski mediji saznaju, Duško Tošić ima novu djevojku.

Kako je navedeno, u pitanju je pjevačica Katarina Ina Gardijan.

Pošto je fudbaler još uvijek zakoniti suprug pjevačice Jelene Karleuše, a u vezi je sa Inom, a izgleda da im je romansa prešla na viši nivo i da razmišljaju o tome da stanu na ludi kamen.

Kako izvor govori, njih dvoje se nisu ni trudili da se sakriju, pa su navodno razmenjivali nježnosti na prijestoničkom splavu, na jednoj zabavi privatnog tipa.

– Katarina je te noći pevala na jednoj privatnoj proslavi na Adi, na kojoj je bio prisutan i Duško. Nakon nekog vremena, kada je većina zvanica otišla, počeli su da razmenjuju nežnosti naočigled prisutnih. Njihova veza je ozbiljna, sve što Tošića sprečava da zaprosi Katarinu je to što mu Karleuša ne da razvod. Njih dvoje često putuju i nerazdvojni su – završava izvor za Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh