Film i TV

ALEKSANDRA NIKOLIĆ PRIJAVILA CARA POLICIJI?! Evo kolika robija prijeti Filipu

Kako prenosi list Skandal, Aleksandra Nikolić posjetila je advokata prošle nedjelje sa željom da navodno traži zabranu prilaska svog bivšeg dečka Filipa Cara.

Filip Car i Aleksandra Nikolić - srbija danas

Osim toga ona se navodno raspitivala i oko podnošenja krivične prijave za nasilje koje je navodno preživjela sa njegove strane.

Ukoliko do toga dođe sudski proces bi mogao vrlo brzo da počne i da presuda bude vrlo donesena. Ukoliko se dokaže da je istina on može biti osuđen na do deset godina zatvora u zavisnosti od člana krivičnog zakona Republike Srbije.

Podsjećamo po krivičnom zakonu Republike Srbije, samo prijetnje mogu da bude kažnjene zatvorom do tri godine. Ukoliko su nastale bilo kakve povrede kazna zatvora je od 5 do 10 godina. A ukoliko su prijetnje vršene bilo kakvim oružjem ili oruđem kazna ide i do pet godina.

Aleksandra će morati na sudu da dokazuje da je bila maltretirana mada je ona u javnosti iznijela informacije da jeste.

Također Aleks je pričala kako je Filip Car zbog korišćenja narkotika spavao samo šest sati u roku od nekoliko dana što je njoj jako smetalo.

Međutim, ostalo je nejasno zašto tada nje prijavila nasilje i zbog čega nije ostavila Filipa. U svakom slučaju psiholozi kažu da žrtve nekada i nemaju snage ni volje da prijave nasilje. Naknadno mogu da prijavljuju nasilnike također kada skupe hrabrost, a ukoliko se ispostavi ii da kao što je Filip Car izjavio da su u pitanju lažne optužbe Aleks može krivično da odgovara.

Aleks je objavila i prepiske gdje je neko rekao kako je Filip Car imao problem sa prethodnom djevojkom koja je ostala trudna da ju je tukao sve dok nije izgubila bebu. Vjerovatno je zbog toga i sama uplašena za svoj život odlučila da napusti Crikvenicu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh