Film i TV

Prvi put stala na “Grandovu” scenu pa “pokidala” / Đula je nova Šemsa Suljaković

Đula Drini iz Cazina večeras se pojavila prvi put kao izazivač u „Zvedama Granda„, dok je Marta Jovičić iz Beograda koja je do sada bila u timu Dragana Stojkovića Bosanca, izazvana.

Đula Drini / zvezde granda

Đula je za prvo pojavljivanje takmičenju odabrala numere „Sedam hiljada suza“ Šemse Suljaković i „Umirem majko“, a Marta je izvela pjesme „Ne kumi me majko“ i hit Aleksandre Prijović „Dam, Dam“.

Iako se ovaj duel čino neizvjestan do samog kraja, čuvena osmorka je presudila, pa je tako Đula odnijela pobjedu sa 6 prema 1, dok će Marta ponovo pjevati u baražu.

Saša Popović je na samom početku pohvalio obje takmičarke i još jednom naglasio da žiri u prvom krugu može da glasa samo za jednog kandidata.

-Obje su jako dobre takmičare, ali se glasa iskučivo za jednoj kandidata sada, to ne znači da Marta ne bi dobila šest glasova – rekao je Saša odmah nakon nastupa.

Ni Ana nije štedjela riječi, ali je naglasila da je primijetila da je Marta za samo dvije godine nevjerovatno napredovala.

Mili je naglasio da je Đula ipak dobila najboljeg mentora koji će joj ispraviti male finese u pjevanju.

-Moram da kažem da su obje odlične. Broj jedan, mislim da je Bosanac tvoj senzibilitet i kod tebe sam čuo nešto u glasu, neki napad, atak i to podsjeća na neke stare pjevače. Kod ovog matorog ćeš imati odličan tretman. Svaka čast i Marti – dodao je Mili.

-Marta, bila si kod mene, napredak je abnormalan i nastavi tako i mislim da ti je mjesto. Čak mislim da ako prođeš treba da ideš kod Milija. Takmičarka broj jedan, kad je vrabac pustio glas, orlovi odletješe, svaka čast – kazao je Đorđe.

Viki je pohvalila obje takmičarke, i istakla da ove sezone nema loših pjevača, s stim da je Đula po njenom mišljenju bila dominantnija u ovom duleu, prenosi Express.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh