Film i TV

PRODUKCIJA JE ODLUČILA: Hitna kazna zbog nedozvoljenog ponašanja u “Eliti”, Ivana Šopić u šoku – “Nisam ja rijaliti učesnik!”

Evo šta se desilo!

Voditeljka Ivana Stojanović, je u emisiji “Sa Ivanom” u video produkciji portala Srbija Danas, ugostila jednu od voditeljki “Elite”, Ivanu Šopić, koja je bila i više nego raspoložena za razgovor.

Ivana je već nekoliko sezona u ulozi voditeljke, a kako je i sama bila učesnica “Zadruge” vrlo joj je poznata i pozicija aktuelnih takmičara. Ipak, Šopićeva ističe da joj je vrlo važno da je takmičari poštuju, te da neguje određeni autoritet, budući da njena pozicija to zahteva od nje. Voditeljka je nedavno imala neprijatnu situaciju u Beloj kući, kada je jedan od učesnika, Nikola Bulikić, iskazao ozbiljno nepoštovanje prema njoj kao voditelju i članu produkcije rijalitija u kojem se nalazi.

Podsećanja radi, Nikola se tada našao u nezgodnoj situaciji, pa je odlučio da se distancira od devojaka u kući, a tada je uvredio i Šopićevu.

– Ona i ja smo završili i to je to. Neće ona meni da pravi priču ovde. Ja ovde ne moram ni sa jednom devojkom – rekao je Nikola.

– Je l’ ti misliš da je u redu, da si sve vreme sa jednom devojkom, a juriš drugu? – upitala ga je voditeljka.

Na ovo pitanje je Nikola imao bezobrazan odgovor, pa je odmah i kažnjen.

– Je l’ ti možeš da skapiraš neke stvari šta ja tebi pričam? Ili možda ne razumeš, možda si malo pogubljena – brecnuo se on na predstavnicu produkcije.

– Ja mogu da skapiram sve, a ti skapiraj da si upravo ostao bez nedeljnog honorara pošto si bezobrazan – odgovorila je Šopićeva.

Ivana je sada istakla da je Bulikić odmah kažnjen nedeljnim honorarom, a šta je sve otkrila o “Eliti”, kao i o svom bivšem dečku Stefanu Kariću koji je već mesecima u žiži interesovanja budući da ga je starleta Nataša Šavija optužila za brutalno nasilje, pogledajte na snimku ispod:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh