Film i TV

PRVA TRUDNOĆA U ELITI? Ovo je prva zadrugareva reakcija na vijest da postaje otac

Borislav Bora Terzić i Milica Veličković omiljeni par Elite 7 sjedili su na krevetu te su pričali o njihovom odnosu i svađi.

Borislav Bora Terzić

Ona mu je tom prilikom otkrila da jok kasni period i da je vjerovatno tudna

– Ti ako možeš, prepucavaj se s njim – rekao je Terza.

– Ja ne mogu, majke mi, nije ni bitno. Ako ti kažem nešto, kažem ti – rekla je Milica.

– Neću da dolazim više u ove situacije, popričali smo sinoć, ne ide opet danas…Ljudi mi kažu da ga provociraš. Ja sam u totalnom rasulu, raspadu sistema, ne znam gdje sam i šta radim. Ti ne znaš šta si meni uradila u glavi – rekao je Terza.

– Ja ne radim ništa – rekla je Milica.

– Pa bolje da se sklonimo i ne radimo ovo. Ti si svjesna da brukamo porodicu. Je l’ si normalna?! Brukaš svoju majku, ja svoju, sve žive brukam. Ako ne ide, skloniću se od tebe i to je to. Naćićeš drugog i boljeg momka i to je to- rekao je Terza.

– E neću – rekla je Milica.

Budi sama, neću da bude da ja ovde pravim stvari. Tijelo mi se raspada, duša mi se raspada. Mozak mi je izgorio – rekao je Terza, piše novi.

– Nemoj brate, treba da dobijem, kasni mi – rekla je Milica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh