Film i TV

PLJUŠTE TUŽBE! Ana Ćurčić saopštila svoju odluku – dosta je bilo šutnje, sa njima će se sresti na sudu

Još uvijek je glavna tema rijalitija.

Ana Ćurčić - screenshot

Uprkos tome što je bila takmičar prošle sezone “Zadruge”, ime Ane Ćurčić i dalje je jedno od onih koje se pominje najviše u Bijeloj kući.

Ana na tome može da zahvali svojoj nekadašnjoj kumi, Mileni Kačavendi. Milena svakim danom iznosi privatne detalje iz života svoje bivše drugarice, te je Ana odlučila da tome očigledno stane na put.

Iako se poslije raskida sa Acom Bulić povukla u medijsku ilegalu i nije raspoložena za izjave, Ana je putem Instagrama dala do znanja da joj je dosta bilo ćutanja povodom kleveta.

– Samo ću vas obavještavati o tužbama, red je… – napisala je kratko.

U ovom oglašavanju nikoga nije imenovala, međutim pratioci pretpostavljaju da je Milena jedna od prvih sa kojom će se Ana obračunati putem suda. Jedini rijaliti učesnik koji je dobio prednost na Aninom “spisku” tuženih je Marko Đedović, i to rečenicom:

– Tužba, ženski petko, kapiraš? – bila je kratka Ćurčićeva putem storija, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh