Film i TV

POMIRENJE MILANA MILOŠEVIĆA I MARIJE KULIĆ ISPRED SUDA: Riješili da zakopaju ratne sjekire

Danas su iz “Elite” izašli Marko Đedović i Jovana Tomić Matora, koji su stigli na suđenje sa Miljanom Kulić.

Milan Milošević /Srbija Danas/Milana Pavković

Miljana se nije pojavila ispred suda u Rumi, a sinoć je Đedoviću otkrila da je joj je advokat rekao da je promijenjen sudija u predmetu i da Matora i on moraju ponovo da svjedoče.

Odmah nakon njih, zakazano suđenje imali su Marija Kulić i Milan Milošević. Iako se tuže, oni su se izljubili ispred sudnice.

– Parkirali smo se na istom mjestu. Očigledno smo došli da se izmirimo – rekao je Milan.

– U dobrim smo odnosima, završavamo šta je bilo – dodala je Marija.

– Riješit ćemo sporazumno. Ovo je sad drugi postupak, mrzim sudove od djetinjstva, tata, brat… Ja sam tužio Mariju, ja sam taj koji prašta. Ona mi je sve vrijeme pokazivala da nije to najmerno uradila, da je izluđena bila. Ta informacija koja je došla, došla je od osobe pored mene – dodao je Milošević.

– Ta osoba je bila maločas (Đedović). Onaj d*pljak – rekla je Marija.

– Neću da komentarišem – rekao je Milan.

– Ja Milana mnogo volim, mnogo mi je drag, omiljeni novinar. Marku Đedoviću, Kačavendi i onom Skračenom (Bebici) ne dao Bog da neko neko bude prijatelj. Đedović mi se sveti preko Miljane. On je napisao dopis preko leta da neće da je tuži, a onda se naljutio. On je tolika tračara i dvoličan. Sutra imam suđenje u Nišu, tužila sam ga. U pola 1, zbog njegovih riječi da je moj suprug silovatelj. Tad je i nastala svađa između Milana i mene – priznala je Kulićka, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh