Film i TV

Ovo se čekalo: Poznato kad počinju „Zvezde Granda“

Nakon ljetne pauze regionalni muzički šou „Zvezde Granda“ vraća se na televizijske ekrane novom sezonom u kojoj je došlo do drastičnih promjena.

Zvezde granda - Novi

Poslije 20 godina kreativni direktor „Granda“ Saša Popović najavio je novi koncept takmičenja i pravila koja će šou učiniti još zanimljivijim i dinamičnijim.

–Ova sezona se razlikuje od svih ostalih, jer imamo kandidate koji su izabrani i koje su mentori izabrali i kandidate koji su izazivači. To je prvi put za ovih 20 godina da svaki mentor ima 2 muška i 2 ženska kandidata. U prvoj emisiji imamo 4 muška i 4 ženska kandidata – objasnio je Popović i nastavio:

-Imamo i izazivače. Muški se takmiče sa muškim kandidatima, ženski sa ženskim. Imamo taster i svako će da lupi taster protiv koga se bori. Možda je malo komplikovano za objašnjenje, ali gledat ćete emisiju i bit će vam jasno.

Snimanja novih epizoda su uveliko u toku, a emitovanje najgledanijeg muzičkog takmičenja startuje u subotu, 23. septembra sa početkom u 20 sati.

Pored novog koncepta takmičenja i scena je potpuno promijenjena, a cijeli studio opremljen je najnovijom tehnologijom, rasvjetom i velikim video bimom, čineći novu binu najglamuroznijom do sad.

Saša Popović će i dalje biti u ulozi predsjedavajućeg, dok će se žirijskim stolicama i ove godine naći čuvena osmorka, Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Đorđe David i Aleksandar Milić Mili, piše grand.online.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh