Film i TV

AFERA KOJA JE KOŠTALA ŠA I VANJU: Svi očekuju raskusuravanje Aleksića s Lukom Majčicom

Imat će priliku da sve rasprave natenane!

srbija danas

Nenad Aleksić Ša uselio se na velelepno imanje u Šimanovcima i postao učesnik Elite, kako bi supruzi Vanji dokazao da joj može biti vjeran.

Međutim, čini se da to nije jedini razlog njegovog ulaska u rijaliti, piše Srbija Danas.

Naime, kako piše Skandal, razlog razvoda Vanje i Ša bio je učesnik Elite, Luka Majčica, koji je veoma aktivan na TikToku, gdje je Vanja veoma popularna, a po svemu sudeći – oni su se tamo i upoznali i započeli romansu.

Sve je počelo prije par mjeseci, nakon čega su se Vanja i Luka sreli. Upravo to reper nije želio da otkrije javno, ali planira o tome da govori u Eliti.

U rijaliti je ušao kao oženjen čovjek, ali njegov advokat sve sređuje napolju i priprema papire za razvod. Luka je za sebe nekoliko puta izjavio da je veliki zavodnik, što je vjerovatno primijetila i sama Vanja, koja je više puta “blejala” sa njim na TikToku, a njihovi zajednički prijatelji otkrili su da je došlo i do susreta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh