Film i TV

“ANELI JE PRAZNA JADNICA”: Miki Đuričić iznio detaljnu analizu učesnika “Elite”, udario i na Milenu Kačavendu

Surovo iskren!

Miroslav Miki Đuričić - Screenshot

Miki Đuričić, koji je nedavno dobio sina sina, dao je sud o novonastalim situacijama u ”Eliti”.

– Na samom početku moram da kažem da želim da čestitam rođendan televiziji ”Pink”. Miki Đuričić je večeras gost, a on je tokom jučerašnjeg dana postao tata. Miki , čestitke, kako se osjećaš? – upitala je voditeljka.

– Jako je sada lakše, ali je osjećaj prelijep – rekao je Miki.

– Kako komentarišeš dešavanja u ”Eliti?” – glasilo je pitanje.

– Milena sad ne zna kakva je bila Ana. Što se tiče ove Aneli, za čim ona žali? Zar treba da se živi pored nekog s kim imaš s**s jednom u tri mjeseca, da ne možete da se pogledate? Narod voli da vidi kad je neko jadan. Dejana sam mogao da svarim, jer je on imao nešto u sebi, nije bio prazan, kao i Kija. Aneli je prazna. Ne dopadaju mi se takve djevojke:”Jadna ja, muž mi je otišao sa Stanijom” Kakva jadnica? Bio sam u dvaneaest rijalitija, uglavnom majke koje su bile u rijalitiju ne ulože poslije učešća u djecu, nego u botokse i izgled. Boži nije mjesto u rijalitiju. Nema harizmu, ni talenat. Slađa iz Užica, molim? Kako sebe neko može da nazove ”Poršelina”. Čuburca gotivim i pored toga što je u svađi sa Mićom, a Bebica je teški džukac – kazao je Miki.

– To mafijanje njeno, isticanje toga da je iz Beograda i ostalo mi se ne dopada. Blatila je i nekog mog drugara po emisijama, a to veze s vezom nema. Ona je inače zanimljiva, ali mi se ne dopadaju neki njeni stavovi. – istakao je Miki.

– Šta misliš o Staniji nakon svega što se desilo sa Asmirom? – upitala je voditeljka.

– Ne ide mi tip poput njega uz nju. Ona je uspješna u tome što radi, mislim da treba da se uozbilji – kazao je Đuričić, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh