Film i TV

Sloba BEZ DLAKE NA JEZIKU odgovorio na osude, pa pomenuo i CECU: “Problem je u tebi, ne u meni”

“Takvima kao što si ti ne bih pjevao ni za milion”.

Sloba i Jelena - Screenshot

Pjevač Slobodan Sloba Radanović na svom Instagram profilu odgovarao je na pitanja svojih pratilaca, kada je naišao na jedan škatljiv komentar. Nije odolio da na njega da oštar i iskren odgovor.

Ovo nije prvi slučaj da se bivši učesnik rijalitija “Zadruga” našao pred izazovnim komentarima, uvijek je spreman da na njih da svoje obrazloženje.

– Propagiraš skromnost, a dva sata tvog nastupa na privatnoj proslavi košta 10.000 evra. Nisi li malo alav? – glasilo je pitanje.

Komentar je Radovanovića iznervirao, pa je surovo iskreno odgovorio:

– Takvima kao što si ti ne bih pjevao ni za milion. I ja sam slavio punoljetstvo, pa nisam htio da mi peva Ceca, nego mi je majka ispekla pancerote i napravila tortu i izveo sam 5 drugova u grad na nekoliko pića, ali mi za to nije bila kriva Ceca, nego sam naučen da živim srazmjerno svojim mogućnostima. Problem je u tebi, ne u meni – odgovorio je Sloba, piše .


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh