Film i TV

MAJA MARINKOVIĆ NE MOŽE U “ELITU” / Evo od čega zavisi njen ulazak u rijaliti

Kako li će ovo podnijeti?

Maja Marinković - srbija danas

Maja Marinković nedavno se podvrgla povećanju zadnjice, što je posljednjih godina veoma popularan zahvat, kako kod žena tako i kod muškaraca.

Svima je poznato da je Marinkovićeva stekla ogromnu popularnost zahvaljujući višegodišnjem učešću u rijalitiju, te svi očekuju da se priključi aktuelnoj „Eliti“, što je i sama najavila, piše Srbija danas.

Maja nikada nije krila da je imala bezbroj korekcija na svom tijelu, a posljednja u nizu navela je mnoge da se zapitaju koliko je pametno ući u rijaliti nakon tako ozbiljnog zahvata.

Tragom ove priče, doktor Milan Colić je otkrio postoperativnu proceduru nakon ovakvog zahvata:

Otkrio je da njen ulazak u rijaliti zavisi od toga koliko je vremena prošlo od operacije. Colić je izjavio da je potreban oporavak u bolnici od 6, 7 dana gdje pacijent mora ležati na stomaku. Istakao je da može doći do brojnih komplikacija, krvarenja, mogućnosti ponovne operacije…

A vi sami procijenite kako bi Maja trebalo da se ponaša nakon ovako kompleksne operacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh