Film i TV

PREBOLESNO! Ovo što je Jovana uradila Janjušu, nije čak ni Maja činila: Monstruozno i bez srama

Naš izvor otkrio istinu.

Jovana i Janjuš- srbija danas

Jovana Cvijanović ne preza ni od čega kako bi osvojila srce Marka Janjuševića Janjuša. Ona ga već danima juri i nudi mu se. Ipak, kako je vidjela da joj ništa ne pomaže, Jovana se sada okrenula i emotivnim ucjenama i karti samosažaljenja.

Naime, Jovana i bivši košarkaš sjedili su u dvorištu gde su razgovarali o svojim osjećanjima, onda je zadrugarka krenula da priča da je opasno bolesna.

– Dobila sam anemiju. Imam nedovoljno krvi. Izgubila sam krv, izgubila sam ciklus, sve sam pogubila od anoreksije. Nemam. Nemam – pričala je Jovana.

– Bože dragi, otkud sam znao – smorio se Janjuš koga je počela da grize savjest.

A onda je Jovana iznijjela još šokatnije tvrdnje.

– Došla sam u rijaliti iz bolnice. Bila sam na sondi. Nisam htjela da ti to kažem. Bila sam u bolnici Dragiša Mišović. Nisam htjela da ti spominjem. Mjesec i po dana su se borili za moj život – kroz suze je pričala Jovana.

– Bože dragi, majko mila, mila majčice. Šta je ovo? – hvatao se Janjuš za glavu.

Ipak, kako Srbija Danas saznaje od svojih izvora. Jovana definitivno preteruje sa svojim tvrdnjama da su joj se doktori borili za život ovog ljeta.

– Jovana je zaista bila u bolnici Dragiša Mišović ovog ljeta, ali daleko od toga da je bila na samrti i nije tačno da su se doktori borili za njen život mjesec i po dana. Ona je u bolnici bila 4. jula, na pregledu kod kardiologa. U bolnici se zadržala onoliko koliko je bilo potrebno za jedan pregled, te njena tvrđenja iznenesena pred Janjušem daleko su od istine. Ne znam zašto se šali i laže za takve stvari. Razumijem da joj se Janjuš sviđa, ali sigurno neće uspjeti da probudi kod njega emocije ako bude izmišljala da boluje od teških zdrvastvenih problema. Sa takvim stvarima se čovek ne treba čak ni šaliti – završava izbor za portal Srbija Danas.

Video snimak i šta je sve Jovana slagala Janjuša možete da poslušate u nastavku:

@brate06069 #fy #fyp #viral #balkantiktok #reality #rijaliti #zadruga5 #zadruga6 #zadruga__official #kristijangolubovic #zvezdanslavnic #anacurcic #anđela#majamarinkovic #miljanakulic #zolander #filipcar #bebica #brendon #brendonzadruga #markosmiljic #sanjagrujic #janjuszadruga #bilalbrajlovic #anaspasojevic #instantinkfeelings #dejandragojevic #daliladragojevic #aleksandranikolic #divnadnk #markodnk #leposava #narodpita #zadruga7 #zadruga7elita #milenakacavenda #mensurajdarpasic ♬ Originalton – LOŠMI BRATE


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh