Film i TV

ANELI NAPUSTILA TELEVIZIJSKI PROGRAM – nakon nove istine doživjela nervni slom: Nije mogla više da izdrži

Aneli Ahmić je bila prva zadrugarka 7 sezone koja se usleila u imaginarijum Željka Mitrovića u Šimanovcima.

Aneli Ahmić - screenshot

Ona je šokirala javnost prilikom ulaska kada je otkrila da je Stanija Dobrojević ušla u ljubavnu vezu sa njenim mužem Asminom Durdžićem, bosanskim biznismenom. Stanija je potvrdila da je vjerena za Asmina, ali je negirala da je Durdžić ikada bio oženjen sa Aneli. Ipak, vrlo brzo je promijenila mišljenje te je raskinula vjeridbu sa ovim bogatim i uspješnim muškarcem, piše Srbija danas.

Anelina situacija sa mužem nije naišla na stopostotno saosjećanje ni kod gledalaca ni kod zadrugara koji je redovno vrijeđaju..

Aneli je u posljednje vrijeme i žrtva napada zbog zbližavanje sa zauzetim Marko Janjuševićem Janjušem, koji se neposredno pijre ulaska pomirio sa svojom bivšom suprugom Enom. Janjuš i Aneli negiraju da se između njih rodila emocija veća nego prijateljstvo.

Napadi na nju nisu prestajali ni sinoć tokom emisije “Pitanje gledalaca”.

Situcije je zakovalo pitanje Darka Tanasaijevića kiji je pročitao pitanje gledalaca koliko je njoj bilo teško da gleda ruku svoga supruga na krevetu najpoznatije domaće starlete Stanije Dobrojević.

Aneli je odbila da odgovori na ovo pitanje pod opravdanjem da je emotivno slomljena. Njoj, kako sama ističe, nije lako jer ima osjećaj da je svi optužuju za sve.

U sve se odmah ubacio Lepi Mića, dežurna mirođija u svim čorbama: Sa tom snagom sa kojim si govorila za Janjuša sada treba da odgovoriš za muža -rekao je Mića.

Aneli se tada zaplakala i rekla da se neće boriti.

Ona je vrlo brzo nakon toga napustila emisiju i Bijelu kuću kako bi plakala u dvorištu.

Detaljnije u video klipu u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh