Film i TV

KUMA KRIJE DA JE IMALA VRELU AKCIJU SA HORVATOM: Zavela zauzetog, pa odlijepila kad je htio da ozvaniče vezu

Ne želi da ga “prizna”!

Milena Kačavenda je pred ulazak u “Elitu” rekla da je ljubav ne zanima, ali ipak nije odoljela Sanjinu Horvatu sa kojim je provela noć u karantinu.

Kako Star saznaje, njih dvoje bili su u kontaktu dvije nedjelje pred ulazak, pa ga je kuma sačekala na aerodromu kada je stigao iz Zagreba odakle su se zajedno uputili u karantin.

Oni su bili zajedno u sobi gdej su imali sek*ualni odnos, ali sve kriju jer Horvat napolju ima djevojku sa kojom je dvije godine u vezi.

– Već ih povezuju u rijalitiju jer se teško suzdržavaju i primetno flertuju pred svima. Neki od ukućana znaju za njih dvoje i šta se desilo u karantinu, ali za sada šute. Realno, kumu baš briga ona je slobodna žena, ali je to za njega pogubno jer ima dugu vezu. Oni su se dopisivali, pa se Horvat javio Mileni pred ulazak i dogovorili su se da ga ona čeka na aerodromu. Zajedno su otišli u karantin i odlučili da spavaju zajedno u istoj sobi- otkrio je izvor za Star, pa dodao:

– Tamo su između njih sevnule varnice i desilo se šta se desilo, ali su se dogovorili da ćute. Milena je od Sanjina starija 15 godina, ali im to nije smetalo. Od kad su ušli u Elitu, njih dvoje su nerazdvojni, pa je pitanje kada će im popustiti kočnice i kada će e prepustiti strastima, iako je Milena rekla da se*s pred kamerama njoj nikada ne može da se desi- završio je izvor iz produkcije, piše Star.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh