Film i TV

ANĐELA DOBILA NOVI POSAO! Evo šta Đuričićeva počinje da radi, sve isplivalo u javnost!

Uskoro.

Anđela Đuričić - screenshot

Jesen je došla a sa njom i nove programske šeme. Hajp televizija mjesecima unazad najavljivala je nove emisije i nova tv lica, a od ovog septembra jedno od najprepoznatljivijih lica ove medijske kuće, Anđela Đuričić, dobila je svoju novu emisiju.

Kako su najavili sa Hajpa, Anđela će raditi emisiju pod nazivom “Život piše”, a koncept je baziran na istinitim i potresnim pričama “običnih” ljudi.

Budući da je Đuričićeva, osim kao voditeljka predstavljena i kao autorka emisije, svi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se snaći.

– Da li ste spremni za emisiju “Život piše” koja će ispisati i ispričati mnoge drugačije, neispričane, kao i priče koje ćete pamtiti. Autorka i voditeljka Anđela Đuričić vam sprema preuzbudljivu sezonu, a premijerno izdanje emisije vas očekuje veeeoma uskoro – napisano je pored tizera za emisiju, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh