Film i TV

PUKAO OTKAZ NA HAJPU: Milan Milošević poručio samo jedno – Mirković ostao bez još jednog glavnog aduta

Šta se ovo dešava?!

Milan Milošević /Srbija Danas/Milana Pavković

Večeras je kao bomba odjeknula vijest da je Milan Milošević još jedno ime koje je prekinulo saradnju sa Hajp televizijom. Kako stvari stoje, odlučio je da krene stopama svoje koleginice Dalile Dragojević.

Milan se oglasio i putem svojih profila na socijalnim mrežama, te pratiocima na jasan i nedvosmislen način objasnio da je vrijeme da nastavi svojim putem, gdje nema mjesta saradnji sa pomenutom produkcijom.

– Dragi moji, o svemu vas obaviještavam, pa želim da od mene saznate da sam danas dao otkaz na Hajp TV na kojoj sam radio nekoliko mjeseci. Njima želim da se razviju i budu gledana televizija, a mi se gledamo i idemo naravno u nove pobjede. Voli vas vaš Milan Milošević – glasilo je kratko i jasno saopštenje nekadašnjeg voditelja Zadruge.

Kao što možemo primijetiti, izgleda da je postao trend da se vrši transfer sa jedne na drugu televiziju, te se postavlja pitanje da li će i Milan krenuti stopama svoje koleginice Dalile, koja je ponovo dio ružičaste imperije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh