Film i TV

VANJA PRVI PUT PROGOVORILA: Razvezala jezik o Ša i razvodu – “I dalje me voli, ali ne znam da li ću se vratiti”

Reper i nekadašnji zadrugar Nenad Aleksić Ša, šokirao je nedavno javnost priznanjem da se poslije samo mjesec dana braka razvodi od supruge Vanje.

Vanja i Sha - Srbija Danas/Milana Pavković

Reper ne krije da i dalje želi da se pomire i vjeruje da će se to desiti, a nedavno se preselio u novi stan i napustio svoj stari kraj gdje je dugo živio, piše .

Sada se po prvi put oglasila i Vanja i otkrila svoju stranu priče, a prvo što je poručila jeste da je još uvijek zvanično udata.

Na pitanje zašto su se razišli, odovorila je:

– Dogovorili smo se da to ostane između nas dvoje. Imali smo neke nesuglasice, ali mislim da je ovako najbolje, da damo jednom drugom vremena i da razmislimo o svemu. To je naša intima, samo mi znamo zašto smo se razišli.

Otkrila je i da li je prihvatila Nenadovo izvinjenje.

– Naravno. On je ishitreno reagovao, ja sam tu dobila osudu nacije, ali mogu da razumijem afekat.

Ša je nedavno priznao da ima mogućnost da bi se prije vratio Vanji nego prvoj supruzi Ivani.

– Pa naravno, mene voli. Volim i ja njega, ljubav ne može da nestane preko noći. Na meni je da odlučim da li sam spremna da se vratim tamo, ali naravno da ga volim. Jako voli mog sina i on njega, baš se se lijepo slagali – rekla je Vanja za Hype.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh