Film i TV

POSTAO SPRDNJA NACIJE – Janjuš zbog preljube u Zadruzi na stubu srama: Upropastio sebi život

Evo šta se desilo.

Janjuš - screenshot

Uroš Stanić, novi zadrugar i po svemu sudeći buduća velika zvijezda stvarnosnog programa, nema dlake na jeziku. Još prije ulaska u rijaliti zbog svog jezika je dospio u svađe sa drugim zadrugarima, piše Srbija danas.

On nema problem da saspe činjenice direktno u lice drugim takmičarima i da tako izazove i bijes, ali i salve smijeha kod drugih takmičara i gledalaca koji to slušaju.

Posljednji koji se našao direktno na njegovom udaru je Marko Janjušević Janjuš, nakon što je košarkaš nešto njega isprozivao.

– Pozdrav za Maju Marinković. Maja ti je prvo upropastila brak, pa te je onda pretukla. To si dobio kao poklon. Na kraju si postao sprdnja nacije – rekao je Stanić.

Aneli Ahmić nije mogla da priguši smijeh te je počela da se smije.

– Tebi je ovo smiješno? – pitao je Janjuš.

– Ja i ti smo super, al što me napadaš – želio je da zna Uroš.

– Aneli ga je nahuškala – rekao je Uroš.

– Ja? Nemojte lagati i meni ovdje svi praviti probleme. Nisam ga ništa nahuškala. Ćuti, ne vrijeđaj Janjuša – vrištala je Aneli.

– Ne vrijeđam ga. Ja samo govorim činjenice – rekao je Uroš, a to je toliko šokiralo Janjuša da se i on zasmijao.

Cijeli snimak pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh