Film i TV

“BOLJE DA PRIČA O TRUDNOJ VJERENICI I O TOME KAKO PLANIRAJU ABORTUS!” Dejan zadao novi udarac Caru i Aleksandri

Ovaj sukob se ne smiruje!

Filip Car i Dejan - srbija danas

Dejan Dragojević i Filip Car već nedeljama unazad ratuju putem medija i društvenih mreža. Često koriste situaciju da jedan drugog “pecnu”.

Nakon Filipovih prozivki na Tiktotku, Dejan je juče objavnio jedan stori, a mnogi su posumnjali da ga je posvetio Caru i Aleksandri Nikolić.

– Tiktok Jakuza. Pošto mi stižu snimci pa eto da odgovorim… Slika je crna jer on traži doktora na crno za arbotus. Trebalo je da bude Tata, treba da častiš… ali ne doktora nego ljude oko sebe – započeo je Dejan.

– Opšti haos i ludilo kaže pod nož. Posle ovoga ne komenatrišem jer možda ima životnu depresiju od budućnosti. Ako ne želite djecu, koristite zaštitu – završio je Dejan.

Krenula su nagađanja da je Dejan ovu objavu posvetio Caru i Aleksandri, a sada je on riješio da se oglasi i da javno obijelodani kome se obraćao.

– Pošto mi je stiglo 200 poruka na koga mislim na prošlom storiju. Stori je za Krompira Zetka. Pošto se*e na TikToku u lajvu o meni da bi držao gledaoce… Bolje da priča o svom životu i trudnoj ”vjerenici” i o tome kako planiraju abortus, mislim da će ljude zanimati. Neka napravi anketu na TikToku Univerzum za abortus Lav da ostavi dijete Tap tap šer ruža ruža – poručio je Dejan jasno aludirajući na Cara, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh