Film i TV

PRVO OGLAŠAVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA: Nakon informacije da ulazi u “Elitu” poslao jasnu poruku

Da li će ovog puta izdržati do kraja?

Zvezdan Slavinić - srbija danas

Zvezdan Slavnić se oglasio putem svog Instagram profila, odmah nakon što je njegov prijatelj potvrdio da ulazi u Elitu.

David Romano Čuburac razgovarao se sa Markom Đedovićem i Mensurom Ajdarpašićem, pa se izlanuo i otkrio da u “Elitu” uskoro ulazi Zvezdan Slavnić, bivši zadrugar, koji je prošle godine bio diskvalifikovan.

– Uskoro ćeš, da se makneš malo sa tog TikToka. Ne smijem da kažem, ovo ja privatno – otkrio je Romano i obratio se Zvezdanu.

Odmah nakon javnog obraćanja, oglasio se i sam Zvezdan, koji je, po mišljenju mnogih, potvrdio ulazak na ovaj način i riječi njevog prijatelja, koji je, očigledno, upućen u sve.

Naime, Zvezdan je objavio fotografiju, na kojoj je sretniji nego ikada, uz veliku zvijezdu u uglu iste slike, pa se tumači da je Slavnić spreman da se vrati u rijaliti i nastavi tamo gdje je stao prošle godine, kada je imanje napustio zbog diskvalifikacije, a možda ovog puta ide na prvo mjesto i glavnu nagrafu od 100.000 evra, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh