Film i TV

SVI DETALJI DALILINE TAJNE PROSLAVE: Platila papren račun pa plakala, a ispred lokala imala sačekušu!

U posed ekskluzivnih informacija je došao portal SrbijaDanas!

Voditeljka i nekadašnja rijaliti zvijezda Dalila Dragojević, danas puni 30 godina, a jubilarni rođendan je proslavila sinoć u jednom restoranu. Kako to obično biva kod popularnih javnih ličnosti, pompa i interesovanje bude ogromno na ovako bitne datume, a ništa drugačije nije bilo i ovog puta.

Dalila je inače djevojka koja sve aktuelnosti iz svog života nesebično dijeli sa publikom, te je i ovog puta na svom profilu na socijalnoj mreži Instagram podijelila nekoliko storija kojim je dočarala atmosferu sa sinoćne gala proslave. No, izvor blizak našem portalu SrbijaDanas je podijelio i one informacije koje bivša zadrugarka možda i nije pomišljala da podijeli sa javnošću.

Dalila je u svom skupocijenom džipu marke Mercedes došla u pratnji svoje najbolje prijateljice Marijane Zonjić. Njih dvije su skockane od glave do pete pristigle u pomenuti lokal, na kom se inače okuplja samo krem de la krem današnjeg društva, jer kod Dalile uvijek sve mora da bude ekskluzivno. Pa i lokacija proslave rođendana.

Tu se novinar našeg portala susreo sa slavljenicom te porazgovarao na sve aktuelne teme koje se u posljednje vrijeme vezuju za njeno ime.

Najprije je vidio na kom Dragojevićka otvara poklon ugledao svijetlost dana, a kao što smo imali priliku da vidimo, nije uspjela da suzbije emocije kada je pročitala poruku koja je pogodila pravo u srce. Voditeljka i sama ističe kako je srećna što je okružena ljudima koji joj poklanjaju toliku pažnju i obasipaju je ljubavlju.

No, ovaj portal je došao do informacija od izvora koji želi da ostane anoniman, a nalazio se na licu mjesat, kako je protekla noć i proslava u segmentu koji nije usnimljen kamerama.

– Svi prisutni su bili izrazito raspoloženi i lijepo su se zabavljali. Uživali su u atmosferi, a slavljenica nije žalila novca, te je platila veliki račun na kraju proslave. Ispred lokala su je sačekali i trubači kojima se takođe uredno zahvalila i sa osmijehom, vidno zadovoljna otišla – zaključio je izvor portala SrbijaDanas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh