Film i TV

U ZADRUGU UNOSI 13 DŽAKOVA: Kačavenda stigla u karantin – “Ana i Bulić su mi sve spakovali!”

Oštra kao i uvijek.

Milena Kačavenda - srbija danas

Milena Kačavenda je stigla u karantin pred ulazak u “Zadrugu 7 Elita”. Mnogi jedva čekaju da šou startuje sutra u 21 sat, jer je “kuma nacionale” obećala da će razvesti jezik i raskinkati sve svoje neprijatelje.

Kako kaže, o bivšoj prijateljici Ani Ćurčić i njenom partneru Aci Buliću zna mnogo, i neće se libiti da sve otkrije pred kamerama.

– Ana koja je pričala o nasilju je nasilnik jer prijeti tuđoj djeci. Pričat ću šta god hoću, obijelodaniću šta su mi spakovali Bulić i ona. Da je Ana ostala uz mene, ovaj poziv ne bih dobila pa joj se zahvaljujem na gluposti što je udarila na mene. Upozorila sam djecu da se paze, nisam unajmila nikog da ih čuva – rekla je Kačavenda i otkrila da je neki ljudi prate i poručila da joj je bivši muž poznat u crnoj hronici te da nju ima ko da čuva. On je, naime, bio pripadnik voždovačkog klana, piše Srbija Danas.

Pomenula je i Zvezdana Slavnića, kojeg je braneći Anu optuživala za jeziva djela i nasilje na njenom bivšom drugaricom. Ona sada počinje da sumnja u sve ono što je Ana pričala o njemu.

Inače, Kačavenda u Elitu ulazi sa čak 13 džakova garderobe i svih ostalih neophodnih stvari.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh