Film i TV

ZVEZDANOV PRIJATELJ ULAZI U ELITU! Slavnić mu dao savjet ZLATA VRIJEDAN, a on pominje Anđelu Đuričić!

Konačno su završeni sistematski lekarski pregledi za buduće takmičare “Elite” i budući takmičari se spremaju da uđu u karantin.

Zvezdan Slavinić - srbija danas

Ispred hotela u kome će učesnici provesrti dan pred ulazak na imanje u Šimanovcima se pojavio i David Romano, poznatiji kao David Čuburac.

David će biti novi učesnik “Elite”, a tokom trajanja “Zadruge 6” je bio gost u emisiji “Redaljka” na RED televiziji, gdje je komentarisao dešavanja na imanju. Tada se osvrnuo na svoje poznanstvo sa Zvezdanom Slavnićem, kojeg poznaje još od devedesetih godina.

– Ulazim radi šoua, zabave i informacija. Imam dosta informacija. Te informacije sam dobio od mojih dobrih prijatelja, a jedan od njih je i Zvezdan Slavnić. On me je savjetovao da budem staložen, da budem miran i da ne ispucam sve metkove istog momenta. Postoji dosta lijepih zadrugarki koje su bile u Zadruzi i koje su uspjele da zadrže gospodski stav. Anđela Đuričić, bivša Zvezdanova djevojka je jedna djevojka koja je uspjela da zadrži svoj stav. Fetiši su širok pojam i meni se to lično ne sviđa. Meni je drago što je Zvezdan bio sa njom – Rekao je pred ekipom portala Srbija Danas Čuburac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh