Film i TV

BIVŠI MUŽ DUŠICE JAKOVLJEVIĆ ZAPRAVO JE NJEN DUGOGODIŠNJI KOLEGA: Evo ko je misteriozni muškarac

Malo ko zna detalje iz voditeljkinog života!

Dušica - screenshot

O privatnom životu Dušice Jakovljević malo se zna, a voditeljka je izbjegavala da priča o bivšem mužu. Njih dvoje su se upoznali dok su radili za jednu produkcijsku kuću.

Ono što je poznato jeste da je Dušica bila u braku sa producentom Aleksandrom Miljušem s kojim je dobila sina Ognjena i kćerku Anđelu.

Bivši muž Dušice Jakovljević i voditeljka su se upoznali dok su zajedno radili za produkcijsku kuću “Emotion”, a kako je jednom prilikom ona istakla njihovom poznanstvu kumovala je njena, takođe svima dobro poznata, koleginica.

– Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na TV Metropolisu. Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika, dvije godine – rekla je jednom prilikom voditeljka rijaliti programa.

– Miljuš i ja smo se razveli tek prije tri nedjelje, iako smo odavno rastavljeni. Oboje mnogo radimo i nismo stigli ranije sve papire da riješimo. Tokom braka smo imali probleme i zato smo se rastali, ali to nije tema za medije. Nikada ne bih komentarisala nešto što bi moglo da šteti mojoj djeci – rekla je Dušica za medije aprila 2022. godine, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh