Film i TV

ŠA JE OČAJAN, NE PRESTAJE DA PLAČE – Ne može da dođe sebi od šoka: “Kao da sam proklet”

Nema sreće u ljubavi!

Vanja i Sha - Srbija Danas/Milana Pavković

Reper Nenad Aleksić Ša rastao se sa svojom suprugom Vanjom Ignjatović poslije mjesec dana otkako su se crkveno vjenčali.

Ona je pokupila svoje stvari i napustila stan na Fontani u kom je živjela sa Nenadom.

– Ša je očajan. Ne prestaje da plače. Čak je svojim najbližima rekao da misli da je proklet, jer je svašta doživljavao od žena. Nikako da nađe onu pravu pored koje će biti srećan. Sada se nalazi opet na prekretnici. Dobio je ponudu da uđe u Zadrugu 7 i ne zna šta mu je činiti. Da je ostao sa Vanjom nikada ne bi ušao u rijaliti, ali sada već razmišlja – tvrdi izvor, pa dodaje:

– Opet je sam, potrebne su mu pare, a misli da će mu možda Zadruga dobro doći da se resetuje, da ne razmišlja o bolu, zbog svega kroz šta je prošao. Smatra da mu to možda može opet podići moral – završio je izvoz za “Blic“.

Inače, njegova sada već bivša žena Vanja, sinoć je upalila lajv na Tik Toku, tražila od ljudi da joj šalju gifove, kako bi zaradila pare, a onda je rekla svima da poslušaju riječi pjesme Ivane Selakov “Eto zato”, pa će im onda sve biti jasno.

– Zato što me gušiš sa tim, zato što mi prijetiš sa njom. Zato što si vještački fin, dobijam nervni slom. Nebitan si mi kao dim, neću više sa tobom. Eto zato, eto zato, eto zato – bili su stihovi u kojima se Vanja navodno pronašla, a onda je još jače zapjevala:

– Stalno pominješ mi bivšu. Je l’ ti to mene porediš sa njom, sve te ljubomorne scene, sve je to stvarno nebulozno – glasila je dalje pjesma.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh