Film i TV

Bježao od novinara zbog UHAPŠENOG BRATA, pa odlučio da se podvrgne ESTETSKOJ KOREKCIJI pred “Zadrugu”

Čudni su putevi rijaliti zvijezda…

Mensur Ajdarpašić - srbija danas

Mensur Ajdarpašić takmičit će se u “Zadruzi 7 Elita”, a na današnjem ljekarskom pregledu koji je morao da obavi pred ulazak u popularni TV format bježao je od novinara.

Iz obje sezone, pomenutog rijalitija, Mensur je ostao bez ijednog dinara, jer je pravio probleme i sav honorar mu je oduzet u vidu kazni zbog nasilničkog ponašanja koje je pokazao u rijalitiju.

– Kajem se, žao mi je što sam na nuli. Bitno je da sam ostao zdrav, a para će biti – izjavio je jednom prilikom Ajdarpašić nakon što je izašao iz rijalitija, obrukao sebe i na kraju čitave balade pomislio da je “popio svu pamet ovog svijeta”, a zapravo je svojim današnjim ponašanjem pokazao sve suprotno.

Osim toga, nije isključeno da se Mensur Ajdarpašić uplašio da neće morati da odgovara na pitanja o bratu koji je uhapšen zbog 489 kilograma kokaina.

No, nakon pregleda pred ulazak u “Zadrugu”, Ajdarpašić je odlučio da se podvrgne estetskoj intervenciji, te je otišao na izbjeljivanje zuba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh