Film i TV

JANJUŠ SE POMIRIO SA ENOM! Zadrugar javno ponizio SVE ŽENE sa kojima je varao: “Da nisam bio sa toliko…”

Uživaju u ljubavi!

Janjuš i Ena - screenshot

Sitno brojimo do početka novog rijalitija “Zadruga 7 Elita”, a jedan od učesnika je i svima dobro poznati Marko Janjušević Janjuš.

Kako je rekao, ni ovaj put nije mogao da odbije primamljivu ponudu za učešće u rijalitiju, a glavno pitanje koje mu se postavlja otkako je izašao iz šeste sezone “Zadruge” jeste da li se zvanično pomirio s bivšom suprugom Enom i u kakvom su sada odnosu.

Njegove emotivne objave na društvenim mrežama navele su mnoge da pomisle da su Ena i Janjuš ponovo u ljubavi, dok su drugi, pak, tumačili da su u sjajnom, ali prijateljskom odnosu zbog kćerke Krune, koja je oboma centar svijeta.

Iako Janjuš posljednjih nedjelja ništa nije želeo da precizira u javnosti, već je samo govorio da “sve ide u smjeru u kom treba”, čini se da je novim objavama na Instagramu, samo četiri dana uoči ulaska u “Elitu”, mnogima riješio nedoumicu.

On je kasno noćas objavio zajedničku porodičnu fotografiju s putovanja, a potom nikad direktnije priznanje o svojim osjećanjima.

– Da nisam bio sa toliko žena, nikada ne bih znao da samo jednu volim – poručio je Janjuš, a svima je bilo jasno da je riječ o Eni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh