Film i TV

“NEĆU DATI DALILI DA MI OTME FILIPA!” Aleks otkrila šta će se dogoditi u Eliti, ako Dragojevićka uđe i priđe Caru?!

Gdje ima dima, ima i vatre!

Aleksandra i Dalila - srbija danas

Aleksandra Nikolić je uživo u emisiji priznala da su ona i Filip Car radili na tome da postanu roditelji, te da neće dozvoliti nikome da ih rastavi, pa ni Dalili Dragojević.

Kako pojedini mediji saznaju, Aleksandra je navodno spremna da uđe u “Elitu” ukoliko učesnica bude i Dalila Dragojević, samo da bi sačuvala Filipa, koji će se takođe naći na imanju u Šimanovcima, prema spekulacijama. Starleta se povjerila budućoj zadrugarki i zamolila je da motri na Cara dok ona bude napolju.

– Aleksandra je ludo zaljubljena u Filipa. Rekla mi je da gledam šta on radi ako uđe odmah s nama u “Elitu”, pošto se to nikada ne zna ko će koji dan ući. Budući da je čula da i Dalila Dragojević ulazi, rekla mi je ovako: “Ako Dalila bude ušla i ako priđe Filipu, odmah ću ući u ‘Elitu’, neću joj dopustiti da mi ga preotme, a znam koliko je opasna”, bukvalno tim rečima mi je rekla – kaže buduća zadrugarka, a inače starletina drugarica i dodaje:

– Aleks je stvarno poludela na samu pomisao da se Dalila ponovo približi Caru, ali sam je ja smirila pošto je zaista i Filip zaljubljen u nju i vidi se da je voli. Međutim, ona je mnogo ljubomorna i, što se kaže, đavo joj ne da mira, pa se s njim svađa za svakakve gluposti – rekla je drugarica Aleks Nikolić kako prenosi Republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh