Film i TV

PRVO POJAVLJIVANJE NOVE VODITELJICE “ZADRUGE” U EMISIJI! Svi gledali u Mašine noge – neprestano radila ovu stvar!

Svi komentarišu kako se snašla!

Darko i Maša - srbija danas

Darko Tanasijević i nova voditeljka “Zadruge”, Maša Mihailović, sinoć su u emisiji “Narod pita” ugostili pobjednicu šeste sezone, Aleksandru Nikolić.

Ovo je bilo prvo Mašino pojavljivanje u ulozi voditeljke “Zadruge”. Darko je na početku emisije najavio svoju novu koleginicu.

– Večeras je prvi put sa nama moja koleginica Maša, pozdravimo je aplauzom – rekao je on na početku.

– Hvala, Darko! Dobro veče i od mene, čast mi je što ćemo se družiti od 3. septembra stalno na malim ekranima. Pratite nas! Večeras je naš gost Aleksandra Nikolić, družit ćemo se tokom noći – rekla je ona samouvereno.

Mnogi komentarišu da se Maša odlično snašla u ovoj ulozi i da je tokom cijele noći postavljala zanimljiva pitanja gošći. Međutim, mnogi su primijetili da je Maša imala tremu jer je neprestano cupkala nogom.

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama gledaocima se dopala boja Mašinog glasa i način na koji komunicira sa gošćom, piše Srbija danas.

Kako se Maša snašla u ulozi voditeljke pogledajte u video prilogu u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh