Film i TV

NIJE SAMO DESINGERICA?! Svi detalji tajnog susreta sa Zvezdanom – Marinkovićeva burbo reagovala!

Nije znala šta je snašlo na ovo pitanje!

Maja i Zvezdan - screenshot

Sinoć je na ružičastoj televiziji održano još jedno izdanje emisije “Narod pita” koje je bilo, pa malo je reći uzbudljivo, budući da je Darko Tanasijević ugostio, nikog drugog do Maju Marinković, koja je svakom svojom izjavom uspjela da izazove uzburkane reakcije svih prisutnih u studiju, pa i cijelokupne javnosti, piše Srbija Danas.

U jednom trenutku voditelj Darko Tanasijević pročitao je nekoliko pitanje sa društvene mreže Tviter, sada poznatija kao X i tom prilikom je nastala prava pometnja kada je u igru došao Zvezdan Slavnić.

Naime, poznato je da su Maja i Zvezdan Slavnić bili tokom Zadruge u vezi, pa su tviteraši pomislili da je Marinkovićeva nakon raskida sa Bilalom Brajlovićem bila na čuvenom afteru sa bivšim robijašem. Njih dvoje su obećali da će nakon Zadruge otići na after, međutim, kako se njihov odnos menjao, taj after je djelovao totalno nemoguće.

Tviteraši su posumnjali da se Maja ipak vidjela sa Zvezdanom, te pokušali da otkriju sve detalje susreta, na šta je ona burno reagovala.

– Da li je istina da si se vidjela sa Zvezdanom? – glasilo je pitanje sa Tvitera.

– Ne ni vidjeli ni čuli – odgovorila je Maja.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh