Film i TV

MAJI MARINKOVIĆ NAJBOLJA DRUGARICA OTELA DEČKA: Starleta se miješala u tuđe veze i brakove, sad je sačekalo isto!

Evo o kome je riječ.

Maja Marinković - srbija danas

Maja Marinković i Slađa Lazić su izgleda prekinule svoje prijateljstvo započeto u “Zadruzi”. Njih dve su neposredno nakon završetka rijalitija otputovale zajedno u Budvu, a kako piše “Alo“, ovaj odmor im se obio o glavu.

Dobro obavješten izvor je obijelodanio dobro čuvanu tajnu o tome šta je izazvalo rat među bivšim drugaricama.

– Maja i Slađa su zaista uživale na moru, ali sve što je lijepo – kratko traje. One su dane provodile na plaži, a noću su obilazile budvanske klubove i provodile se do zore. U njihovom društvu uvijek su se nalazili zgodni momci i jedan od njih zapao je Maji za oko. Nekoliko narednih dana drugarice su provodile s njim i njegovim društvom, ali ništa konkretno se nije desilo između Maje i zgodnog Crnogorca, iako su varnice bile i više nego vidljive – zaintrigirao je sagovornik koji je povremeno izlazio sa zadrugarkama.

– Maja se povjerila Slađi i otkrila joj da se zaljubila do ušiju, ali da ne želi da prenagljuje, već će pustiti da sve ide svojim tokom jer joj tako odgovara. I sve bi bilo u redu da Slađa nije odlučila da se umiješa u Majin odnos. U narednom periodu je počela da se nabacuje Majinom potencijalnom dečku, te su je u društvu proglasili damom lakog morala. Maja ju je prvo pravdala jer je njeno ponašanje povezivala s alkoholom, pa se time tešila – rekao je sagovornik, a zatim otkrio šta je Marinkovićevu navelo da promijeni mišljenje o svojoj drugarici iz Zadruge..

– Ipak, kada je Maja vidjela da se ova i narednih dana i u trezvenom stanju ponaša isto, to ju je mnogo povrijedilo. Marinkovićeva je u javnosti poznata kao otresita i temperamentna osoba, pa je u skladu s tim odreagovala i u ovoj situaciji. Ipak je ispala džek, pa nije napravila dramu pred svima, već ju je odvela u hotelsku sobu u kojoj su boravile, spakovala je i poslala nazad u Užice. Od tada nisu u kontaktu – zaključio je za Alo! dobro obavješten izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh