Film i TV

OVA TRI TAKMIČARA PRODUKCIJA ČUVA KAO NAJVEĆE IZNENAĐENJE: Sad je jasno zašto se zove “ELITA”

Jedva čekamo.

Pobednik pete sezone “Zadruge” Dejan Dragojević, posle deset meseci pauze, spreman je da ponovo uđe u rijaliti i suoči se s bivšom suprugom Dalilom Dragojević, kao i Filipom Carem, zbog kog se par nakon pet godina zajedničkog života i razveo, piše Srpski telegraf.Prema našim saznanjima, Hrvat koju mu je odmah zatim u “Zadruzi 6” preoteo i devojku Aleksandru Nikolić, pored koje je nakon kraha braka Dragojević privremeno pronašao utehu, sada planira da uđe kao solo igrač u “Elitu” i bivšim supružnicima ponovo zabiberi čorbu.

– Filip je celo leto proveo na distanci, tvrdeći da se zasitio rijalitija i svega, te se posvetio Tik-tok izazovima i zaradi preko društvenih mreža, a zapravo će i u “Eliti” da bude jedan od ključnih igrača. Naime, on ulazi bez Aleksandre, s kojom raskida da bi mogao da hara dalje pred kamerama – priča izvor blizak bivšim zadrugarima i dodaje:Dejan i Dalila se mire u novom šou-programu i započinju novu priču, u koju će im se opet umešati Car. Kako su sve troje provereni rijaliti-igrači, biće tu mnogo iznenađenja i nepredviđenih situacija, pogotovo kad prođe neko vreme i svima popuste kočnice, ali i padnu u vodu sve unapred pripremljene taktike. Dok se ispred zgrade Pinka ovih dana mogu videti potencijalni učesnici “Elite”, koji snimaju profile, produkcija pravo iznenađenje čuva u strogoj tajnosti, a to je ovaj čuveni trojac.

U prilog ovim navodima ide i Dejanovo nedavno oglašavanje. Iako uživa s novom devojkom Jovanom, Dragojević je nagovestio da bi mogao ponovo da se nađe u rijalitiju pošto se dobro odmorio.Teško je kuliranje, napunio sam baterije za deset meseci. Da ispratim sva moguća dešavanja – poručio je Dejan s letovanja.

O Dalilinom učešću u “Eliti” već se uveliko spekulisalo, a o svom mogućem ulasku i u narednu sezonu rijalitija Car je zagolicao maštu svojim pratiocima. Odmah po završetku “Zadruge 6” objavio je snimak Drveta Mudrosti, koje u znak najave sedme sezone, pod nazivom “Elita”, izgovara sledeće reči:
– Još nije kraj, nije čak ni početak kraja!

Filipova objava je još tada izazvala brojne komentare korisnika društvenih mreža koji žele da ga vide i u novoj sezoni, i to baš kako je i sam nagovestio – bez pobednice “Zadruge 6” Aleksandre Nikolić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh