Film i TV

ALEKSANDRINA MAJKA POKUŠALA DA SE UBIJE ZBOG CARA! Slovenka progutala TABLETE i digla ruku NA SEBE!

Ne vidi sreću svoje kćeri kraj Filipa!

srbija danas

Slovenka Lunis, majka pobjednice “Zadruge 6” Aleksandre Nikolić, teško se miri sa činjenicom da je njena kćerka odlučila da provede život pored Filipa Cara, kad je ona zbog njega pokušala da se ubije.

Kako prenosi “Svet”, Slovenka je popila tablete i davila samu sebe kad je Filip fizički napao njenu kćerku, ali Aleksandri to nije bilo dovoljno da okonča svoju vezu sa njim.

Dok njena kćerka žarko želi da dobije dijete sa Carem i ostane u Crikvenici, Slovenka se nervira i nada da će se ta veza završiti. Kako gorepomenuti list saznaje, Filip je primijetio da Aleksandra svaki put kada dođe u Srbiju promijeni mišljenje prema njemu, a za to on krivi upravo njenu majku, jer je svjestan da ona o njemu sve najgore misli ik ćerki puni glavu.

Još dok je trajala “Zadruga 4”, Aleksandrina majka je priznala da ne može da gleda svoju kćerku kako pati i da je pokušala da liši sebe života.

– Mnogo mi je teško da je gledam takvu, ne mogu da je prepoznam. Ona je jedno fino i vaspitano dijete. Moja kćerka nema tamo iskrenu drugaricu, sve hoće da je iskoriste, a ona je previše dobra i naivna, svima vjeruje. Te noći kada se to desilo između njih dvoje, kada je on udario na moju Aleks i kada je završila u zatvoru na pravdi Boga, ja sam pokušala da udavim samu sebe, da oduzmem sebi život. Imala sam ožiljke na vratu danima. Nisam razmišljala ni o čemu, bila sam pogubljena, popila sam tablete, ali ni to me nije smirilo. U momentu sam shvatila da ako to dijete izgubi mene, ona je u životu izgubila sve. Ja sam joj jedina podrška, za nju živim, za nju postojim, za nju sam stvarala i samo za nju sam se borila – rekla je tada Slovenka, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh