Film i TV

DALILA ISPREBIJANA ISPRED SPLAVA! Ovo su svi detalji incidenta

Dalila Dragojević dobila je batine proteklog vikenda ispred jednog splava u Beogradu nakon što se sukobila sa jednom djevojkom, koja je takođe bila gošća objekta.

Dalila Dragojević, Foto: Nenad Kostić

Incident se dogodio sat vremena iza ponoći, a pravi razlog sukoba nije poznat. Dalila je s društvom došla na splav koji inače redovno posjećuje, smjestila se u jedan separe i u početku je sve bilo redu. Nakon dva sata je izašla napolje i došlo je do sukoba s nepoznatom djevojkom, a Dragojevićeva je izvukla deblji kraj, prenose mediji.

– Ja sam izašla ispred splava da telefoniram i dok sam pričala, u pozadini sam čula neku vrisku. Shvatila sam da galama dolazi s drugog dijela splava, tamo gdje je šetalište i ulaz na splav, pa sam pošla da vidim šta se dešava. Vidjela sam da jedna djevojka napada fizički drugu i udara je rukama po glavi pesnicama i nogama po tijelu, čupa za kosu i histeriše. Te druga djevojka je bila u polusavijenom položaju, sva raščupana, psovala je i galamila. Bilo je nekoliko još djevojaka i momaka koji su zapanjeno gledali taj prizor, ali niko ih nije razdvojio sve dok nije došao momak iz obezbjeđenja – prenose mediji.

Tek kad se situacija stišala, djevojka koja je svjedočila incidentu prepoznala je da je učesnik tuče bila Dalila.

– Nisam vidjela njeno lice jer je bila savijena. Tek kad ih je taj momak razdvojio, vidjela sam da se radi o Dalili, ona je dobila batine, i to žestoke, ali zbog čega – ne znam. Kad sam se vratila na splav, ispričala sam svom društvu za incident, a oni su mi rekli da Dalilu često viđaju na tom splavu i da se ponaša nevaspitano i bahato. Jednom prilikom je došla i histerisala, lupala rukama i govorila “nisam rekla ovaj sto”! Vjerovatno je tad bio problem s rezervacijom, a ona očigledno ima status počasnog gosta na tom splavu – prenose mediji i dodaju da postoji i snimak tuče.

– Dva dana nakon toga jedna moja drugarica mi je rekla da je gledala snimak na kom se vidi kako Dalila dobija batine i da je to vidjela u telefonu svog prijatelja. Ja snimak nisam vidjela, ali sam gledala tuču uživo.

Mediji su kontaktirali Dalilu, ali ona nije odgovorila na pozive, prenosi PRESS.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh