Film i TV

DALILA I ZVEZDAN SKOVALI TAJNI PLAN! Isplivao razgovor bivših zadrugara, otkrili detalje ULASKA U “ELITU”!

“On je Dragojevićku pikirao još u onoj blam emisiji, kada su se fejk vjenčali on i Helga!”

Dalila i Zvezdan - srbija danas

Zvezdan Slavnić odlučanje u osveti prema bivšoj djevojci Anđeli Đuričić, kao i Filipu Caru, pa je na izeneđenje svih počeo da se približava Dalili Dragojević, piše Srbija danas.

Svima je dobro je poznato da ni kraljica rijalitija ne podnosi Anđelu, zbog koje je i dala otkaz, kao ni Filipa, zbog kog je ostavila muža Dejana Dragojevića, a on je na kraju prevario sa Majom Marinković.

Stranica koja se bavi popularnim rijalitijem objavila je “meč” koji su održali Dalila i Zvezdan.

– Pitao bih te svašta, ali ne mogu – rekao je Zvezdan.

– Nemoj, živ bio – molila ga je Dalila.

– Zato mi je gotivno sa tobom, znam da me ništa nećeš pitati.

– Ne znam šta da te pitam. Eto, da li ulaziš u rijaliti – bila je konkretna ona.

– Onda i ja moram tebe – smijao se Zvezdan.

– Ja za sad ne ulazim – rekla je ona.

– A, za sad – značajno je izgovorio Slavnić.

– Rijaliti počinje na dan mog rođenja – otkrila je Dalila.

– “Ući će oni oboje, da ja vama kažem! On je nju pikirao još u onoj blam emisiji, kada su se fejk vjenčali on i Helga”, “Čim je objavljeno da je trećeg septembra, znala sam Dakicin rođendan i da ona ulazi! Tako da nemojte džaba bacati pare na glasanje, pobednica “Elite” se prie početka zna” – nadovezali su se fanovi u komentarima, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh