Film i TV

POPULARNA PJEVAČICA ULAZI U ELITU ZA HONORAR OD POLA MILIONA EURA?! Uhvaćena u zgradi Pinka na pregovorima sa produkcijom

Sprema se spektakularna sezona!

Elita, Zadruga - srbija danas

Uskoro počinje sa emitovanjem sedma sezona rijaliti programa “Zadruga”. Produkcija je zvanično potvrdila sa “Elita” počinje trećeg septembra u 21 čas. Veliki šef je za sada potvrdio učešće Milene Kačavende, Mensura Ajadarpašića, Marka Đedovića i Slobodana Josipovića.

Kako prenosi “Republika” na velelepno imanje u Šimanovcima će se useliti i pjevačica Mina Kostić. Ona je nedavno viđena kako ulazi u zgradu televizije Pink, gdje se vode pregovori za rijaliti.

– Mina je viđena kako ulazi u zgradu Pinka na Dedinju, a po gradu se šuška da je dobila odličnu ponudu da uđe u “Elitu”. Već je učestovovala u rijalitiju prije mnogo godina i uželjela se takvog formata. Dobila je odličnu ponudu, koju nije mogla da odbije. Već je nekoliko puta pjevala u “Zadruzi” i poznaje mnoge takmičare, tako da će se sigurno odlično snaći u novom formatu – ističe izvor.

Podsjetimo, Mina je bila učesnica druge sezone rijalitija “Farma” na televiziji Pink, nakon koje je i sama priznala da bi ušla u “Zadrugu”, ukoliko bi dobila dobar honorar.

– Ušla bih u rijaliti, jedino ako mi ponude honorar od 500.000 evra – rekla je svojevremeno Mina za domaće medije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh