Film i TV

PRODUKCIJA DALA ZAVRŠNU RIJEČ: Evo šta će biti sa najavljenim rijaliti programom – u posljednji čas!

Da li će ovo biti najuzbudljivija jesenja programska šema?

ATA images

Pripreme za “Zadrugu 7 – Elita” su već uveliko privedene kraju i početak samo što nije. Spisak učesnika ove sezone postaje sve kompletniji, a spektakularan početak nove sezone željno iščekuju milioni gledalaca širom Balkana. Željko Mitrović, Milica Mitrović i ostatak uigranog tima ništa ne prepuštaju slučaju, te je sve do tančina isplanirano i drži se u strogoj tajnosti.

Sa druge strane, konkurentska produkcijska kuća Hajp, u prvi mah je najavila rijaliti u svojoj izvedbi, a potom odustala. Ipak, čini se da od ove ideje Saša Mirković, čelni čovjek ove produkcije nije odustao u potpunosti od namjere da ipak na jesen emituje sopstveni rijaliti format. Sada se pomenutim povodom oglasio na svom zvaničnom nalogu – na socijalnoj mreži Instagram.

Saša Mirković je ponovo obradovao sve one koji su svoj put ka slavi vidjeli kroz učešće u njegovom rijalitiju. Ipak nije sve izgubljeno, sudeći prema objavi u kojoj je još jednom želio da čuje mišljenje javnog mnjenja na ovu temu – temu rijalitija na Hajp televiziji.

– Hoću da vidim šta kaže glas naroda, tj. vaš glas. Da li da napravimo Hajp rijaliti ili ipak ne? – upitao je Saša Mirković svoje pratioce, te dodao da će mu značiti odgovor naroda kako bi doneo definitivnu odluku.

No, da li će zaista biti novog rijaliti formata, u ovom trenutku niko ne zna ali jedno je sigurno, ubrzo ćemo znati sve detalje koji se tiču ove tematike. Samo strpljivo, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh