Film i TV

JELENA GOLUBOVIĆ JURILA MOMKA PO TOALETU: Optužena da je bez blama napala nedužnog mladića! On sve priznao

Sinoć se na ružičastoj televiziji održala emisija Narod pita, a gosti voditelja Darka Tanasijevića su bili Jelena Golubović i Stefan Radić Rodni. Emisija je bila, pa malo je reći burna.

Jelena Golubović - srbija danas

Sinoć se na ružičastoj televiziji održala emisija Narod pita, a gosti voditelja Darka Tanasijevića su bili Jelena Golubović i Stefan Radić Rodni. Emisija je bila, pa malo je reći burna.

Naime, polemika se povela oko Jeleninog fizičkog izgledala, kada ju je gledateljka prozvala da se proljepšala, ali i ugojila, što je bivšu rijaliti učesnicu odmah izvelo iz takta. Tom prilikom je svašta nešto otkriveno.

– Milsim da je to moja lična stvar i da to nema veze sa “Zadrugom”, ja imam svoju majku koja će mene da savjetuje. Sa kakvim pravom neko komentariše moju kilažu? Sram vas bilo, neko ko se bavi fizičkim izgledom, bavite se kod kuće time, mene zaobiđite! Imate pravo da postavljate pitanje vezano za rijaliti, ovo je “Narod pita”, a ne “Narod kritikuje”… Čim plivam, ja se osjećam moćno. Meni je bitno da grudi stoje bez brusa – poručila je Jelena poprilično nervozno, piše Srbija danas.

– Kakva si ti glumica, gleda me žena u oči i laže! Je l’ misliš da bih stvarno rekao nešto što nije istina? Zvala si me u toaletu da provjerim kako se tuširaš bez donjeg veša. potpuno go.a i da te gledam – otkrio je bivši zadrugar.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh