Film i TV

“ONA JE NASUKANI KIT OD 20 GODINA!” Ivan Marinković ismijavao sve redom zbog izgleda, pa se on SKINUO U KUPAĆI!

Ovo nije bilo lijepo sa njegove strane…

Ivan Marinković - screenshot

Kontroverzni učesnik šeste sezone “Zadruge” Ivan Marinković svakodnevno diže prašinu na društvenim mrežama, čak i tokom godišnjeg odmora u Hurgadi, gdje je otputovao sa svojom izabranicom Jelenom, piše Srbija danas.

Ivan svakodnevno sa svojim pratiocima dijeli lijepe trenutke s ljetovanja, međutim jedna objava je mahom negativno iznenadila one koji ga vole i prate na Instagramu. Naime, dokolicu na bazenu prekratio je tako što je snimao grupu stranih turista, čiji je fizički izgled ismijavao.

– E ovo je najsrećnija porodica koju ste vidjeli. Oni su iz Poljske, neko malo selo je u pitanju. Ovaj ovdje je “prizetko”. Stven Making, ja ga tako zovem. Utripovao da je neki opasan frajer. Ova djevojka u sredini je nasukani kit od 20 godina i jedno 200 kilograma, lijevo je njena majka, a ovaj što pluta kao balvan je debeli otac, vidite mu glavu, pravi paradajz turista, kupa se u majici. Divna porodica, u 6 ujutru zauzmu sve ležaljke da im ništa ne promakne. Paradajz turizam nije umro – pričao je Ivan, koji je “udario kontru” kada je uslijedila osuda javnosti, te je nastavio u istom maniru.

Danas je, pak, pokazao kako on izgleda u kupaćem kostimu. Marinković je pozirao dok je gledao u daljinu, a pažnju na Instagramu posebno je privukla njegova figura i jarko žute bokserice za kupanje koje je izabrao.

“Lele, šta je ovo, bure”, “Jako si iritantan”, “Pucaju ga kompleksi, vidi se da si debeo, sine, kao prasac”… Samo su neki od komentara ispod ove slike, a čini se da prozivke Marinkovića ne tangiraju previše.

A kako Ivan izgleda u kupaćem kostimu, pogledajte i sami..


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh