Film i TV

“NEMA TOG MANASTIRA I BOGA KOJI OVO PRAŠTA, ODLEŽI U ZATVORU” – Šavija bijesna zbog Karićevog odlaska na Ostrog!

“Oprostit će ti se, samo priznaj!”

Stefan i Šavija - srbija danas

Kao bomba odjeknula je vijest da je Stefan Karić fizički napao Natašu Šaviju i kako ona tvrdi, nasrnuo na nju tokom jednog svadbenog veselja zajedničkih prijatelja i tom prilikom joj nanio teške telesne povrede.

Naime, njih dvoje su godinama bili u prijateljskim odnosima, družili su se i izlazili zajedno, a ništa nije ukazivalo na to da će doći do incidenta ovakvih razmjera, piše Srbija danas.

Šavija je protiv Stefana podnijela krivičnu prijavu nakon čega je on bio u pritvoru u Sremskoj Mitrovici gdje je proveo mjesec dana. Ako je sudeći po Instagramu i slikama koje Karić objavljuje posljednjih mjeseci, on se vratio uobičajenim aktivnostima, izlascima, ljetovanju, druženju s prijateljima, baš kao i što je funkcionisao prije odlaska u pritvor.

Stefan je skoro podijelio da je obišao jednu od najvećih svetinja, manastir Ostrog u Crnoj Gori. Sada se tim povodom oglasila i Nataša Šavija putem Instagram storija.

Kontam da nije ni mogao da uđe tamo. Pa oprostit će ti se, samo priznaj, odleži u zatvoru i to je to. Ovako, nema tog manastira i Boga koji ovo prašta…. – napisala je Nataša


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh