Film i TV

BUKTI RAT SLAVNIĆA I CARA ZBOG ZADRUGARKE! Filip se umiješao u odnos, Zvezdan POLUDIO OD LJUBOMORE!

Pukla bruka!

Zvezdan i Filip

Zvezdan Slavnić nakon izlaska iz “Zadruge” i ubrzo i raskida sa Anđelom Đuričić, vrijeme provodi na Tiktoku gdje redovno drži lajvove i drži mečeve sa korisnicima pomenute društvene mreže.

On nerijetko flertuje preko kamere, a sada se zbog toga našao u centru skandala. Jedan od posljednjih mečeva je odigrao sa Ninom Prljom, a u nekom trenutku se uključio u meč i Filip Car.

Nina je poznata kao vrlo lijepa i dinamična rijaliti učesnica, a svima je poznato i njeno raskalašno ponašanje, koje se očigledno Zvezdanu dopalo, te je počeo da flertuje sa njom. U meč je ušao Filip i poslao gift Nini, što je izazvalo grubu reakciju Slavnića – i napustio je meč.

– “Zveki poludio od ljubomore, napisao joj: “Igraj sa Filipom”. Isključio se, sad će da odu da se po*ebu. Ipak je sa njom bio kod Teodore (Radojičić) kući. Ona je ta koju j*be. Rekao je da je odlijepio za njom i da je preslatka. Očito slijep, ali ok”, “Zvezdan igrao meč sa Ninom, i ona rekla želi neki novi gift. On ugasi lajv i pošalje Nini. Džentlmen! Ali mu uleti Car i posla neki drugi gift” – stoji u komentarima, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh