Film i TV

NOVO LICE NATAŠE ŠAVIJE: Ljekari uklonili posljedice napada i izobličene face – ovako će izgledati od sada!

Starleta i nekadašnja rijaliti učesnica Nataša Šavija, našla se prije nekoliko mjeseci u centru skandala kada su joj nanete tjelesne povrede, uslijed kojih joj je lice bilo u potpunosti izdeformisano.

Nataša Šavija -Shutterstock, ATA images

Kako je i sama isticala, bivši zadrugar Stefan Karić joj je iste nanio, a dosta je propatila dok se izborila za operaciju koja joj je omogućila povratak pređašnjeg izgleda, prenosi Express.

Budući da je Nataša izrazito aktivna na socijalnoj mreži TikTok, imali smo priliku da vidimo rezultate pomenute estetske intervencije – rekonstrukcije. Moramo da zapazimo da je ponovo ona “stara” i da nikada ljepše nije izgledala.

Ona se snimala u opuštenom izdanju, a mnogi su primijetili da nema podlive ispod oka, pa komentarišu da je sada “kao nova” i da izgleda isto kao i ranije.

Nataša je nedavno ponovo bila u bolnici i podvrgla se još jednoj operaciji na licu. Procedura intervencija zove se rekonstrukcija očnog kapka.

U izvještaju ljekara jasno stoji da je Nataša imala više fraktura u predjelu lica, koje ne mogu da se saniraju jednom intervencijom.

Koliko lijepo izgleda i u kojoj mjeri je uspjela da vrati svoj prvobitni izgled, prosudite i sami na osnovu fotografija koje se nalaze u ovom tekstu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh