Film i TV

ALEKSANDRA IMA PROBLEM SA TRUDNOĆOM?! Zadrugarka HITNO ide na liječenje, a evo gdje je za to vrijeme Car

Ovo su detalji!

Aleksandra Nikolić - screenshot

Aleksandra Nikolić, nakon još jednog brodoloma, ponovo je srećna u ljubavi a svi planovi da je neka sila razdvoji od Filipa Cara sasvim su propali.

Međutim, Aleksandru odavno brine da li će moći da ostane u drugom stanju.

– Otkad su izašli iz Zadruge, Filip i Aleksandra se ne čuvaju i žele bebu. Filipu se odavno javio taj očinski instikt i najveća mu je želja da postane otac, a Aleksandra bi najviše na svijetu voljela da njemu rodi dijete. U početku se nisu pretjerano opterećivali time, ali je prošlo već određeno vrijeme i ništa se ne dešava. Ona redovno ide na ljekarske preglede i doktori kažu da tjelesno jeste zdrava i da će sve biti u redu kada se opusti – govori za “Svet” izvor blizak paru.

– Ljekari objašnjavaju da mjeseci, a u slučaju Aleksandre, i godine provedene u zatvorenom prostoru, sa neredovnim snom, ishranom, stalnim svađama, nervozom i šokovima, čine da žena ne ostaje u drugom stanju. Kažu da je potrebno vrijeme da se organizam opusti i vrati u normalnu. Caru je jako žao, krivio je sebe što se Aleks često nervirala zbog njega, ljubomornih scena ili njegovih dopisivanja sa drugim devojkama. Kaje se zbog svega i sada je drži kao malo vode na dlanu – objašnjava izvor za pomenute medije.

Još u Zadruzi, Aleksandra je priznala da se plaši da neće moći da ostane u drugom stanju zbog abortusa koji je imala prije pet godina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh