Film i TV

TAJNI SUSRET CARA I MIRKOVIĆA: Evo šta je razlog Filipovog dolaska na Hajp televiziju – Posredovala Anđela Đuričić

Pozirali sa širokim osmijesima na licu.

Mirković i Filip - Hype

Saša Mirković, vlasnik televizije Hajp, odlučio je da mjesto voditelja ponudi još jednom bivšem zadrugaru, i to Filipu Caru, koji je njegovu ponudu objeručke prihvatio!

Car je poznat kao dobar govornik, a od septembra će postati i TV lice, sa svojom emisijom koju će voditi na ovoj televiziji.

– Filipu je dosta rijalitija. Učestvovao je u nekoliko sezona, narod je imao prilike da vidi i njegove i dobre i loše osobine, i sada misli da je vrijeme za ozbiljnije stvari. Prezasitio se svega, u posljednjoj sezoni je mnogo sazrio, počeo je da posmatra život drugačije i želi da ima posao, zanimanje i stalan izvor prihoda, a ne da mu godine prolaze po rijalitima – rekao je na samom početku razgovora sagovornik blizak nekadašnjem zadrugaru.

 

– Dugo je razmišljao čime bi voleo da se bavi. S obzirom da je godinama na malim ekranima, želio je da iskoristi popularnost i shvatio je da bi najviše volio da postane voditelj. Iako nije školovan za taj posao, smatra da je najvažniji faktor talenat i uvjeren je da bi se dobro snašao – objasnio je izvor, koji je potom otkrio da je Car već u pregovorima sa čelnikom „Hajpa“, Sašom Mirkovićem.

– Nakon što je dao intervju Anđeli Đuričić, Filip je pričao sa Mirkovićem o njegovom eventualnom angažovanju. Dugo su razgovarali o svim detaljima posla, o tome kakav vid emisije bi Car vodio, kako bi sve to izgledalo… Iako još uvijek nije potpisan ugovor, oni su se fenomenalno razumjeli i pregovore privode kraju kako bi što prije započeli pripreme za novi format – rekao je dobro upućen izvor za Alo!, i dodao:

– Filip je oduševljen ponudom koju je dobio. Sretan je što je neko prepoznao njegove kvalitete i već sebe vidi kao voditelja. Olakšavajuća okolnost mu je i što će raditi sa Anđelom koju godinama poznaje i koja će mu pomoći oko tehničkih stvari koje još uvijek nije savladao. Sa nestrpljenjem iščekuje da počne sezona i da prvi put stane pred kamere, ali ne u svojstvu zadrugara.

Da je stvar riješena svjedoči i fotografija koju smo dobili, a koju je uslikao upravo Mirković dok je na večeri i nargili sa Carem.

Dalila na istoj televiziji dobila otkaz

Do prije samo nekoliko dana, na istoj televiziji radila je Careva bivša djevojka, Dalila Dragojević, koja je ipak dobila otkaz. Ona je iznenada obavijestila javnost da više ne radi na Hajpu, te da razlog tome nije što je samo nekoliko minuta prije nje direktor Saša Mirković donio odluku da njegovi zaposleni ne smiju snimati na TikToku i zarađivati tim putem, ali je ostala misteriozna, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh